Videoproductie & animatie

Creatieve video laten maken?

Bij SV Productions zijn we gepassioneerd over het creëren van krachtige videoproducties die indruk maken. We weten dat beelden meer zeggen dan woorden en daarom streven we ernaar om jouw boodschap op een impactvolle manier over te brengen.

Onze ervaren teamleden zijn experts in het vertalen van jouw ideeën naar visuele meesterwerken. Of het nu gaat om promotievideo’s, bedrijfsfilms of creatieve projecten, wij leveren altijd hoogwaardige resultaten die je doelgroep weten te raken.

Bedrijfsfilm

Laat je bedrijf stralen met een professionele bedrijfsfilm van SV Productions. Met onze expertise en creativiteit brengen we jouw verhaal tot leven op het witte doek. Van het bedenken van het concept tot het filmen en monteren, wij zorgen voor een film die indruk maakt en je bedrijf op een unieke manier presenteert. Klaar om de kracht van video te benutten? Neem vandaag nog contact met ons op en laat je bedrijf schitteren op het grote scherm.

Meer lezen

Promovideo

Laat jouw bedrijf, evenement, product of speciale gelegenheid opvallen met een krachtige promotievideo! Met een professioneel geproduceerde video kun je in een mum van tijd jouw publiek informeren en enthousiasmeren over wat jij te bieden hebt. Of je nu kiest voor een dynamische en energieke promo of een filmische en sfeervolle video, wij hebben de expertise om jouw boodschap over te brengen op een manier die de aandacht vasthoudt. Benut de kracht van videopromotie en maak vandaag nog een sterke indruk.

Meer lezen

Aftermovie

Laat SV Productions jouw bedrijfsfeest of evenement vastleggen en transformeren tot een indrukwekkende aftermovie!
Je hebt hard gewerkt aan de perfecte voorbereiding van je evenement, en nu is het tijd om er een onvergetelijke dag van te maken! Wij leggen elk bijzonder moment vast en creëren een aftermovie die de sfeer en hoogtepunten van jouw evenement prachtig weergeeft. Met deze aftermovie heb je een geweldige herinnering die je kunt delen op sociale media en kunt tonen aan degenen die er niet bij konden zijn.

Laat jouw bedrijfsfeest of evenement stralen met een professionele aftermovie van SV Productions!

Meer lezen

Animatie

Met SV Productions hoef je niet altijd een camera te gebruiken voor het maken van een krachtige video. Dankzij de mogelijkheden van moderne technologie kunnen we nu ook indrukwekkende resultaten behalen met computergeanimeerde video’s!
Soms is eenvoud de sleutel, zonder gedoe, gewoon een heldere uitleg van een specifieke procedure. Denk aan educatieve leertrajecten, bedrijfsstrategieën of stapsgewijze handleidingen. Voor dit soort situaties is een leuke animatie de beste keuze! Wij creëren een op maat gemaakte animatie met oog voor detail. Als je wilt, kunnen we zelfs de voice-over voor je regelen – tenzij je het natuurlijk liever zelf wilt doen!

Ontdek de kracht van animatie en laat SV Productions jouw boodschap tot leven brengen met een op maat gemaakte animatievideo!

Meer lezen

Documentaire / interview

Het verhaal van jouw bedrijf verdient een meeslepende en professionele visualisatie. Met het bedrijfspakket van SV Productions leggen we jouw unieke bedrijfsverhaal vast op beeld, helemaal in lijn met de stijl en identiteit van jouw onderneming.

Naast bedrijfsfilms bieden we ook educatieve video’s aan. Deze video’s zijn perfect om complexe onderwerpen op een duidelijke en boeiende manier uit te leggen aan studenten, werknemers en ander publiek. Denk aan de stijl van een NOS op 3 explainer video, waarin we de essentie van informatie op een toegankelijke manier presenteren.

Meer lezen

Trouwfilm

Het is de mooiste dag van jullie leven! Wij zijn de bruid en bruidegom graag van dienst om een blijvende herinnering te maken van hun trouwdag.

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Er komt heel veel bij een trouwerij kijken. Locatie, leveranciers, gasten en niet te vergeten: die prachtige jurk! Het is belangrijk dat, als je een videoproductiebedrijf inhuurt, je zeker weet dat de mooiste momenten er goed op staan. SV Productions maakt graag een trouwfilm van jullie bruiloft van begin tot eind. Je kunt een magische, filmische en blijvende video verwachten die je na de bruiloft nog jaren later met veel plezier terugkijkt. En daar gaat het om!

Meer lezen

Creatieve video laten maken maar zijn onze pakketten Net niet wat je zoekt?

Neem contact op voor een pakket op maat! 

Recente projecten

Videoproductie & animatie

Een rondleiding op MBO College Hilversum

Videoproductie & animatie

Technasiumnetwerk Flevoland - Netwerkvisitatie

Videoproductie & animatie

Porteum Prom Aftermovie 2023

Videoproductie & animatie

Festival Aftermovie

Videoproductie & animatie

The future is here (bouw voortgang)

Videoproductie & animatie

Piratenweekend op de Batavia!

Videoproductie & animatie

Bedrijfsfilm Advies en Kies

Videoproductie & animatie

Het verhaal van 10 jaar Cloudcarrier

Videoproductie & animatie

Acute- en evenementenzorg

We schieten snel nog wat plaatjes..