Presentator & dagvoorzitter

Echte kletskousen!

Om een evenement, vergadering of andere bijeenkomst goed te laten verlopen, is een goede dagvoorzitter van belang. SV Productions heeft al bijna 10 jaar ervaring met het goed laten verlopen van zo’n gebeurtenis door middel van een vaardige, enthousiaste en leuke dagvoorzitter.

Vul het contactformulier in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Ook verzorgen wij vanuit onze studio in Lelystad voice-overs. Deze kun je gebruiken voor jouw videoproductie of animatie. SV Productions heeft verschillende stemacteurs die dit graag voor je doen.

Presentator

Op zoek naar een presentator voor je event of activiteit? Samuel weet hoe hij ieder publiek moet toespreken en leert in no-time de volledige line-up. Maak je tijdens jouw event geen zorgen, want deze presentator is niet op zijn mondje gevallen! 

Meer lezen

Dagvoorzitter

Om een evenement, vergadering of andere bijeenkomst goed te laten verlopen, is een goede dagvoorzitter van belang. Wat je nodig hebt is een spontane, opvallende persoonlijkheid die ervoor zorgt dat jouw event geen moment stilvalt. SV Productions heeft al bijna 10 jaar ervaring met het goed laten verlopen van zo’n gebeurtenis door middel van een vaardige, enthousiaste en leuke dagvoorzitter.

Meer lezen

Voice-over

Onze voice-over projecten verzorgen wij vanuit onze studio in Lelystad. Onze stemmen kun je gebruiken voor jouw videoproductie, animatie of zelfs reclamespots. SV Productions heeft verschillende stemacteurs die graag voor je aan de slag gaan. Check hieronder onze stemmen!

Meer lezen

Net niet wat je zoekt?

Neem contact op voor een pakket op maat!

Recente projecten

Presentator & dagvoorzitter

Razende reporter

Videoproductie & animatie

Presentator & dagvoorzitter

Doorstroom naar het HBO

We schieten snel nog wat plaatjes..