Fotografie

Plaatje schieten?

Een video bestaat uit 25 foto’s per seconde, maar het is ook mogelijk om bewegende beelden tot stilstand te brengen: Fotografie.

SV Productions heeft naast hele gedreven mediacreators ook professionele fotografen in huis die jou kunnen helpen met het maken van zakelijke portretten, bruiloftsfotografie, groepsfoto’s, product fotografie en nog veel meer! Het is de kunst om met 1 stilstaand beeld een verhaal te vertellen, een goede indruk te maken of jouw product te promoten. Door middel van belichting, nabewerking en geavanceerde apparatuur krijg je de hoogste kwaliteit uit de foto.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kijk hieronder naar onze verschillende diensten.

Portret

Een portretfoto van jezelf of de medewerkers van je bedrijf is belangrijk, zo weten mensen gelijk met wie ze te maken hebben. Met SV Productions portretfotografie zorg je dat jouw eerste indruk een blijvende en goede indruk zal zijn!

Deze dienst hebben we in de breedste zin van het woord in het leven geroepen. Of je nu je gezin, je bedrijf, jezelf of anderen wilt laten portretteren: bij SV Productions kan het allemaal! En wat dacht je van social media? Om een goede eerste indruk te maken op je LinkedIn of andere sociale media, is een goede portretfoto belangrijk.

Wij beschikken over verschillende achtergrondschermen in vele verschillende kleuren. Het is mogelijk om de shoot in onze studio in Lelystad te laten doen, maar we kunnen natuurlijk ook bij je langskomen!

Meer lezen

Product

Jouw product perfect in beeld brengen? SV Productions zorgt door middel van de juiste gear, toffe belichting en de mooiste set voor prachtige productshots die je heel lang kunt gebruiken!

Als jouw bedrijf een nieuw product ontwikkeld heeft, dan wil je dat dit goed in beeld gebracht wordt. Wij beschikken over de juiste apparatuur om aan al jouw wensen te kunnen voldoen. Voor de shoot-date hebben we even een voorgesprek om te kijken hoe het product eruitziet, hoe je de foto’s wilt hebben en ook kijken we naar de locatie. Zo krijgt jouw product het podium dat het verdient!

Meer lezen

Bruiloft

Wat hebben jullie er lang naar uitgekeken: jullie grote dag! Deze dag moet natuurlijk voor de rest van jullie leven de geschiedenisboeken in en daar horen ook foto’s bij. Voor het plakboek, social media en misschien zelfs aan de muur in je woonkamer. Foto’s waar je met plezier naar terugkijkt.

Trouwfoto’s zijn een traditie geworden. Kies je ervoor om te poseren, maak je liever spontane foto’s en de hele setting wil je vooraf natuurlijk goed plannen. SV Productions verzorgt graag jullie trouwfotografie. We leveren een regisseur én een fotograaf aan. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met een videografieteam.

De regisseur zal vooraf contact met jullie onderhouden en zorgen dat jullie de mooiste foto’s krijgen voor het fotoboek en natuurlijk de WhatsApp profielfoto die je gelijk wilt aanpassen. 😉 Binnen 1 week na datum ontvangen jullie de fotogalerij!

Meer lezen

Net niet wat je zoekt?

Neem contact op voor een pakket op maat!

Recente projecten

Fotografie

Sfeerfotografie events

Fotografie

Bedrijfsfotografie Cloudcarrier

We schieten snel nog wat plaatjes..