Over ons

Wie zijn wij?

Een video producent inhuren is niet zomaar een formaliteit!
Het is belangrijk dat je de personen achter het bedrijf een beetje leert kennen.
Dat en meer kun je vinden op deze pagina.

Ontmoet ons team!

Wat wij doen

SV Productions is een creatief, dynamisch en professioneel mediaproductiebedrijf, gespecialiseerd in promotievideo’s, bedrijfsfilms, bruiloftclips en trouwfilms, fotografie en nog veel meer!
Van social media beheer tot livestreams en podcasts; we hebben onze zaken goed op orde om jou te voorzien van een uitgebreid scala van diensten.

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mediacreators met een passie voor audiovisuele content. Wij zorgen ervoor dat we jouw wensen omtoveren tot een mooie videoproductie waar je nog lang van kunt genieten!

Onze tevreden klanten

Op dit moment is SV Productions B.V. een groeiend bedrijf in midden-Nederland dat al meer dan 120 opdrachten succesvol heeft afgerond.
Elke maand krijgen we er weer nieuwe klanten bij, maken we toffe video’s voor vaste klanten en mogen we de bruid en bruidegom van dienst zijn op hun mooiste dag!

Rasechte mediamakers met gevoel voor
mooie content

Wat je van ons kan verwachten

Bij SV Productions weten we waar we het over hebben. Ons team is creatief, gepassioneerd en gezellig. We denken mee in het maken van een script of concept (de pre productie) en zorgen ervoor dat het eindresultaat voldoet aan jouw verwachtingen!