Bruiloften

Uniek!

If you like it, then put a ring on it!

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Jullie willen deze grote dag natuurlijk goed voorbereiden, maar er komt enorm veel op jullie af. Denk aan de locatie, de leveranciers, de uitnodigingen voor de gasten en vergeet vooral die prachtige jurk niet!

Als je een videoproductiebedrijf inhuurt, is het erg belangrijk dat je zeker weet dat de mooiste momenten er goed op staan. SV Productions maakt graag een trouwfilm van jullie bruiloft, zoals jij het in gedachten hebt. Je kunt een magische, filmische en blijvende video verwachten die je na de bruiloft nog jaren later met veel plezier terugkijkt. En dáár gaat het om!

Uniek!

Stel jouw pakket samen

Hoeveel uren mogen we aanwezig zijn?
Welke extra opties willen jullie?
Laat ons weten wat je zoekt!
Boodschappenlijstje
Product
Prijs
Twee uren
€ 450,00
Vier uren
€ 750,00
Zes uren
€ 950,00
Acht uren
€ 1.250,00
Tien uren
€ 1.700,00
Twaalf uren
€ 2.500,00
Veertien uren
€ 3.000,00
Fotografie
€ 1.600,00
Contentkoffer
€ 100,00
Contentkoffer Deluxe
€ 280,00
Photobooth
€ 650,00
Goodiebag
In overleg
Uitnodigingen
In overleg
Same day edit
€ 800,00
Gegevens
Voor- en achternaam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Datum bruiloft *
Opmerkingen
Welke mobiele telefoon hebben jullie? (Voor de contentkoffer)
0.00

Maar wat krijg ik dan?

Fotografie

Bij SV Productions bieden we professionele fotografiediensten voor bruiloften. Ons team van ervaren fotografen legt alle belangrijke momenten van de grote dag vast. We richten ons op het maken van duidelijke, hoogwaardige foto’s die de emoties en details van de dag weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar een traditionele of meer moderne stijl, we passen ons aan je voorkeuren aan om ervoor te zorgen dat je blij bent met het eindresultaat.

Meer lezen

Contentkoffer

Maak je bruiloftservaring compleet met onze unieke contentkoffer. Deze exclusieve optie biedt je een prachtig fotoalbum, zorgvuldig samengesteld om de hoogtepunten en speciale momenten van je grote dag te weerspiegelen. Bovendien bevat de koffer een speciale USB-stick met je trouwfilm en alle foto’s. Hiermee heb je al je herinneringen bij de hand en gemakkelijk te delen met geliefden. Kies voor onze contentkoffer en koester je mooiste dag in stijl.

Meer lezen

Contentkoffer Deluxe

Wil je je herinneringen naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor onze Deluxe Contentkoffer. Deze bevat alles wat je in onze standaard contentkoffer vindt, zoals het prachtige fotoalbum en de unieke USB-stick met je trouwfilm en foto’s. Maar we gaan nog een stap verder. De Deluxe versie bevat ook speciaal samengestelde gadgets zoals op maat gemaakte telefoonhoesjes, sleutelhangers en andere unieke items, allemaal ontworpen om je bruiloft in stijl te herdenken. Het is de perfecte manier om terug te kijken op jullie bijzondere dag en deze herinneringen altijd dichtbij te hebben.

Meer lezen

Photobooth

Voeg een extra vleugje plezier toe aan jullie grote dag met onze photobooth-service. Deze is perfect voor het creëren van spontane en vermakelijke foto’s met jullie gasten. Stap erin, druk op de knop en zie de magie gebeuren! Jullie en jullie gasten krijgen direct polaroidafdrukken als unieke souvenirs van de bruiloft. Deze afdrukken zorgen voor fantastische, tastbare herinneringen die jullie kunnen koesteren en delen. Onze photobooth is een absolute hit op elk evenement en zorgt voor lachende gezichten en blijvende herinneringen.

Meer lezen

Goodiebag

Laat je waardering voor je gasten zien met onze op maat gemaakte goodiebags. Deze attenties zijn zorgvuldig samengesteld om te reflecteren op de unieke aard van jullie bruiloft en zijn een fantastische manier om jullie gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. Of jullie nu kiezen voor subtiele keepsakes of extravagantere items, we passen de inhoud van de goodiebags aan jullie wensen aan. Deze herinneringsgeschenken voegen een persoonlijke touch toe aan jullie bruiloft en zorgen ervoor dat jullie gasten zich speciaal en gewaardeerd voelen.

Meer lezen

Uitnodigingen

Maak een onvergetelijke eerste indruk op jullie gasten met onze unieke trouwuitnodigingen. Bij ons kun je je uitnodigingen op maat laten maken en drukken, helemaal aangepast aan de stijl en het thema van jullie bruiloft. Wij helpen je graag om je visie tot leven te brengen en een uitnodiging te creëren die echt een voorproefje geeft van jullie speciale dag. Deze service is op aanvraag beschikbaar en wordt volledig afgestemd op jullie individuele behoeften en wensen.

Meer lezen

Same day
edit

Wil je je gasten verrassen met een onverwachte traktatie op je bruiloft? Probeer dan onze Same Day Edit service. We nemen de hoogtepunten van de ochtend- en middagceremonies en monteren ze tot een prachtige film die je tijdens het avondfeest kunt vertonen. Het is een geweldige manier om de dag tot nu toe te vieren en je gasten te betrekken bij alle momenten, zelfs diegene die ze misschien hebben gemist. Let wel, deze service is beschikbaar onder bepaalde voorwaarden, om zeker te zijn dat we de kwaliteit kunnen leveren die je verdient op jouw speciale dag.

Meer lezen

Recente projecten

Videoproductie & animatie

Een rondleiding op MBO College Hilversum

Videoproductie & animatie

Technasiumnetwerk Flevoland - Netwerkvisitatie

Videoproductie & animatie

Porteum Prom Aftermovie 2023

Fotografie

Sfeerfotografie events

Drukwerk & grafisch ontwerp

Uniek Drukwerk!

Socialmediabeheer

Professionele socials!

Presentator & dagvoorzitter

Razende reporter

Videoproductie & animatie

Festival Aftermovie

Videoproductie & animatie

The future is here (bouw voortgang)

We schieten snel nog wat plaatjes..