Professionele fotografie

Onze werkwijze

Een video bestaat uit 25 foto’s per seconde, maar het is ook mogelijk om bewegende beelden tot stilstand te brengen: Fotografie.


SV Productions heeft naast hele gedreven mediacreators ook professionele fotografen in huis die jou kunnen helpen met het maken van zakelijke portretten, bruiloftsfotografie, groepsfoto’s, product fotografie en nog veel meer! Het is de kunst om met 1 stilstaand beeld een verhaal te vertellen, een goede indruk te maken of jouw product te promoten. Door middel van belichting, nabewerking en geavanceerde apparatuur krijg je de hoogste kwaliteit uit de foto.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kijk hieronder naar onze verschillende diensten.

Een portretfoto van jezelf of de medewerkers van je bedrijf is belangrijk, zo weten mensen gelijk met wie ze te maken hebben. Met SV Productions portretfotografie zorg je dat jouw eerste indruk een blijvende, en goede indruk zal zijn!

Deze dienst hebben we in de breedste zin van het woord in het leven geroepen. Of je nou je gezin, je bedrijf, jezelf of anderen wilt laten portretteren: dat kan allemaal!
Om een goede eerste indruk te maken op je linkedin of cv is een portretfoto belangrijk.

Wij beschikken over verschillende achtergrondschermen in veel kleuren, maar kunnen we ook bij je langs op locatie om daar een shoot te doen.

Crew: 1/2 man

Aantal foto’s afgeleverd: 20

3 uur op locatie/shoot

5 uur nabewerking

Gallerij met 20 inbegrepen foto’s

Professionele belichting

Social media content

Prijsindicatie: €750

Per extra foto: €15

wat hebben jullie er lang naar uitgekeken: de grote dag! Deze dag moet natuurlijk voor de rest van jullie leven de geschiedenisboeken in en daar horen ook foto’s bij, voor het plakboek, waar je met plezier op terugkijkt.

De trouwfoto’s zijn een traditie geworden. Poseren, spontane foto’s en goed plannen vooraf. SV Productions verzorgd graag de trouwfotografie. We leveren een regisseur en een fotograaf aan. Dit kan natuurlijk ook in combinatie met een videografie team.

De regisseur zal vooraf contact met jullie onderhouden en zorgen dat jullie de mooiste foto’s krijgen voor het fotoboek en natuurlijk de whatsapp profielfoto die je gelijk wilt aanpassen 😉. Binnen 1 week na datum ontvangen jullie de fotogalerij.

Crew: 2/3 man

Aantal foto’s: onbeperkt (meestal leveren we rond de 80-100 foto’s af)

8 uur op locatie (in overleg kan dit meer of minder zijn)

12 uur nabewerking

Social media content

Hoge resolutie foto’s voor posters enz.

Prijsindicatie: €1600

jouw product perfect in beeld brengen? SV Productions zorgt door middel van de juiste gear, toffe belichting en een mooie set voor prachtige product shots die je lang kunt gebruiken!

Als jouw bedrijf een nieuw product ontwikkeld heeft, dan wil je dat dit goed in beeld gebracht wordt. Wij beschikken over de juiste apparatuur om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Voor de shoot date hebben we even een voorgesprek om te kijken hoe het product eruit ziet, hoe je de foto’s wilt hebben en kijken we naar de locatie. Zo krijgt jouw product het podium dat het verdient!

Crew: 2/3 man

Aantal foto’s: 10

Een halve dag op locatie max 5 uur

10 uur nabewerking

Social media content

Hoge resolutie foto’s voor posters enz

Prijsindicatie: €1500

Zien wat we zoal maken? Ga dan naar onze portfolio pagina