Wie zijn wij?

Een video producent inhuren is niet zomaar een formaliteit!
Het is belangrijk dat je de personen achter het bedrijf een beetje leert kennen.
Dat en meer kun je vinden op deze pagina.

 

Hoi! Ik ben Samuel Volonteri

Op mijn tiende kwam ik in aanraking met het vak: Presentator.
Vanaf toen ben ik het alleen maar gaan uitbreiden, van kleine showtjes organiseren op de basisschool, tot het presenteren van gezellige familie aangelegenheden.

11 - 12 jaar

Presenteren werd steeds belangrijker voor mij. Op mijn 12e werd ik uitgekozen om het jeugdjournaal voor één keer te presenteren!
Door die gebeurtenis wist ik het zeker: presenteren is het tofste wat er is en dat wil ik alleen maar uitbreiden!

13 - 14 jaar

En dan is je basisschool tijd ineens voorbij! Toen ik op het VO terecht kwam, begon het! Ik werd de vaste presentator van de school en presenteerde bijna elke maand wel een tof evenement, zoals een talentenjacht of een open huis.

15 - 16 jaar

Op een gegeven moment kwam ik ook in aanraking met video’s produceren en dat maakte mijn werk alleen maar toffer! Uiteindelijk, na veel oefenen en ervaring opdoen, kon ik langzaam aan geld gaan vragen aan nieuwe klanten die geïnteresseerd waren in mijn diensten.

Zodoende ben ik een eigen bedrijf begonnen: SV Productions!

h
Heden

Op dit moment is SV Productions een groeiend bedrijf in midden-Nederland dat al meer dan 120 opdrachten succesvol heeft afgerond.
Dit worden er elke maand meer en daar ben ik superblij mee, want mijn klanten zijn tevreden over het product dat ik aflever.

Videoproductie services

Videoproducties bied ik aan in alle soorten en maten, precies zoals u wilt!

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, zoals: Bedrijfsvideo, Bruiloftsvideo, aftermovie en meer.

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Vul dan het contactformulier in en dan komen we vast wel tot een leuke samenwerking!

... en school dan?

Ik volg de Media & Broadcast operations opleiding in Hilversum, dus dat sluit heel goed aan op mijn werk als filmmaker. De technieken die ik daar leer, pas ik weer toe tijdens opdrachten, zodat video’s altijd van de beste kwaliteit afgeleverd kunnen worden.
Schroom niet om je vraag achter te laten op de contact pagina!

 

Jong, gepassioneerd en gedreven

Wanneer je mij inhuurt voor een opdracht, kun je een enthousiaste gozer verwachten die weet waar hij het over heeft.

Als presentator ben ik erg flexibel qua inhoud en tijd, en als videoproducent maak ik het eindproduct zo, dat het helemaal naar uw wens is.

Check hier mijn bedrijfsvideo!

 

Filmmaker Portfolio

Benieuwd naar wat ik zoal maak voor leuke filmpjes?
Klik snel hieronder!

 

Aanbevelingen

Samuel is een creatief en ondernemend multitalent. Hij is vanaf het begin betrokken bij de communicatie en marketing voor Porteum, de nieuwe onderwijscampus in Lelystad. Samuel levert goed werk, is flexibel en snel. Wij werken al jarenlang ontzettend goed samen.

Rhody Matthijs

Communicatieadviseur, Porteum

Vanuit de griffie (gemeenteraad Lelystad) vragen wij Samuel wel eens om een filmpje te maken bij een activiteit van de gemeenteraad. Dat doet hij heel stipt en vakkundig, incl. muzikale omlijsting. Daarbij is Samuel een prettige persoon om mee samen te werken; hij komt zijn afspraken altijd na. Voor iemand van zijn leeftijd; klasse ondernemersschap!

Bianca Noordman

Raadsadviseur Gemeenteraad, Gemeente Lelystad

Samuel en het SV Productions team hebben afgelopen tijd al meerdere van onze video’s geproduceerd en we hopen nog veel meer te produceren. Het team is professioneel, communiceert snel en is zeer creatief. Ze luisteren goed naar onze wensen en weten deze perfect in beeld te brengen. Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn of haar bedrijf in beeld wil laten brengen!

Enzo Konst

Oprichter FXminds B.V.

Laten we Samenwerken!

Vul het contact formulier in met duidelijke informatie over onze mogelijke samenwerking en ik zal binnen 1 werkdag reageren!

Contact