Wie ben ik?

Een video producent inhuren is niet zomaar een formaliteit!
Het is belangrijk dat je de persoon achter het bedrijf een beetje leert kennen.
Dat en meer kun je vinden op deze pagina.

 

Hoi! Ik ben Samuel Volonteri

Op mijn tiende kwam ik in aanraking met het vak: Presentator.
Vanaf toen ben ik het alleen maar gaan uitbreiden, van kleine showtjes organiseren op de basisschool, tot het presenteren van gezellige familie aangelegenheden.

11 - 12 jaar

Presenteren werd steeds belangrijker voor mij. Op mijn 12e werd ik uitgekozen om het jeugdjournaal voor één keer te presenteren!
Door die gebeurtenis wist ik het zeker: presenteren is het tofste wat er is en dat wil ik alleen maar uitbreiden!

13 - 14 jaar

En dan is je basisschool tijd ineens voorbij! Toen ik op het VO terecht kwam, begon het! Ik werd de vaste presentator van de school en presenteerde bijna elke maand wel een tof evenement, zoals een talentenjacht of een open huis.

15 - 16 jaar

Op een gegeven moment kwam ik ook in aanraking met video’s produceren en dat maakte mijn werk alleen maar toffer! Uiteindelijk, na veel oefenen en ervaring opdoen, kon ik langzaam aan geld gaan vragen aan nieuwe klanten die geïnteresseerd waren in mijn diensten.

Zodoende ben ik een eigen bedrijf begonnen: SV Productions!

h
Heden

Op dit moment is SV Productions een groeiend bedrijf in midden-Nederland dat al meer dan 120 opdrachten succesvol heeft afgerond.
Dit worden er elke maand meer en daar ben ik superblij mee, want mijn klanten zijn tevreden over het product dat ik aflever.

Videoproductie services

Videoproducties bied ik aan in alle soorten en maten, precies zoals u wilt!

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, zoals: Bedrijfsvideo, Bruiloftsvideo, aftermovie en meer.

Niet helemaal gevonden wat je zocht? Vul dan het contactformulier in en dan komen we vast wel tot een leuke samenwerking!

... en school dan?

Ik volg de Media & Broadcast operations opleiding in Hilversum, dus dat sluit heel goed aan op mijn werk als filmmaker. De technieken die ik daar leer, pas ik weer toe tijdens opdrachten, zodat video’s altijd van de beste kwaliteit afgeleverd kunnen worden.
Schroom niet om je vraag achter te laten op de contact pagina!

 

Jong, gepassioneerd en gedreven

Wanneer je mij inhuurt voor een opdracht, kun je een enthousiaste gozer verwachten die weet waar hij het over heeft.

Als presentator ben ik erg flexibel qua inhoud en tijd, en als videoproducent maak ik het eindproduct zo, dat het helemaal naar uw wens is.

Check hier mijn bedrijfsvideo!

 

Filmmaker Gear

 

Canon 6D Mark II

De Camera waar ik voornamelijk opdrachten mee uitvoer is deze BIG BOY!
Deze full frame spiegel-reflex camera is uiterst geschikt voor bijna elke aangelegenheid en heeft een prachtige look!
De lenzen die ik gebruik zijn vooral: een 24-105mm zoomlens en een 50mm primelens, het ligt aan de omstandigheden!
De 6D Mark II is heel fijn en makkelijk in gebruik voor een alledaagse filmmaker, levert haarscherpe beelden in Full HD en is dus uitermate geschikt voor de alledaagse filmmaker!

DJI Ronin-S

De Ronin-S en mijn camera zijn mijn twee beste vrienden in de filmwereld.
Ronin-S is uitgerust met maarliefst 3 muisstille stabilisatie motoren die ervoor zorgen dat al mijn geschoten beelden heel stabiel en zonder shocks gemaakt worden.
De Ronin-S is uitermate geschikt om alle soorten shots te maken, ook terwijl ik aan het rennen ben, blijft de footage heel stabiel!

Kortom: dit leuke dingetje zul je zeker tegenkomen als we samenwerken aan een nieuwe, toffe video!

4K Mavic 2 PRO Drone

Ah! De beruchte drone… wat een fantastisch ding is dit zeg!
Ik vlieg de lucht in en maak de meest vette shots!

De mavic 2 pro is uitgerust met een 4K hasselblad camera met een onmogelijke scherpte in details en geeft daarmee een perfect beeld van het in beeld te brengen object.

Droneshots zijn bij SV Productions los te boeken voor een prijs vanaf €50!

Filmmaker Portfolio

Benieuwd naar wat ik zoal maak voor leuke filmpjes?
Klik snel hieronder!

 

Aanbevelingen

Met Samuel werken is een absoluut feest 🙂 Sam is een multi-talent: hij presenteert de grootste evenementen aan elkaar, hij heeft een radioprogramma, hij fotografeert (o.a. bij Ajax, Dolfinarium, etc.), hij is zélfs piloot (van een drone dan wel, maar toch…) en filmt alles vanuit de lucht, maar ook op de grond maakt hij de meest creatieve videoproducties (bijvoorbeeld bedrijfsvideo’s, promovideo’s, etc.) die je maar kunt bedenken. Sam weet precies wat hij wil en wat de mogelijkheden zijn en daardoor is hij ook nog eens een geweldige regiseur… Ennuh, die gast is 17… dus euh… daar ga je nog veel van horen! Sam en ik doen samen VideoSTIJL; officiëel vanaf 01-01-2020, maar schroom niet om nú alvast contact op te nemen natuurlijk 😉 Sam is een aankomende en doordenderende stoomtrein! Be aware

Klaas de Beer

Drukwerkspecialist, Drukstijl.nl

Vanuit de griffie (gemeenteraad Lelystad) vragen wij Samuel wel eens om een filmpje te maken bij een activiteit van de gemeenteraad. Dat doet hij heel stipt en vakkundig, incl. muzikale omlijsting. Daarbij is Samuel een prettige persoon om mee samen te werken; hij komt zijn afspraken altijd na. Voor iemand van zijn leeftijd; klasse ondernemersschap!

Bianca Noordman

Raadsadviseur Gemeenteraad, Gemeente Lelystad

Samuel heeft voor een collega van ons een geweldige afscheidsvideoclip gemaakt. Hij heeft naast een uitstekende montage ook goed meegedacht in de regie. Het was een prachtig eindresultaat wat ook zo ontvangen is door alle kijkers. Wij zouden Samuel zeer zeker aanbevelen als videomaker.

Tom Koekoek

Docent Bewegingsonderwijs

Laten we Samenwerken!

Vul het contact formulier in met duidelijke informatie over onze mogelijke samenwerking en ik zal binnen 1 werkdag reageren!

Contact