Socialmediabeheer

Viral gaan?

Het beheren van social media zoals Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn kan erg tijdrovend zijn. Hoe zorg je voor veel interactie en aansluiting bij jouw doelgroep? Dat zijn vast zaken waar je je liever niet te lang mee bezig wilt houden, want jij wilt natuurlijk graag doen waar je goed in bent tijdens je werk!

SV Productions neemt dit tijdrovende werk graag uit handen door jouw social mediakanalen professioneel, dynamisch, helder én volledig naar jouw wens in te richten. Wij bieden het totale plaatje: van totaal kanaalbeheer tot het maken van content die jullie zelf kunnen posten volgens gemaakte afspraken.

Onze werkwijze

In deze tijd is het heel belangrijk om aanwezig te zijn op zoveel mogelijk socialmediakanalen om bekendheid te genereren. Bekendheid op social media zorgt simpelweg voor meer klanten! Bij SV Productions snappen we dat je in het bedrijf niet altijd de expertise hebt om de socialkanalen te beheren. Daarom nemen we dit tijdrovende werk graag uit handen. 

Wat wil jij uitstralen? Om jouw bedrijf zichtbaar, krachtig en dynamisch te laten zijn in de wereld van online, plannen we graag een voorbereidend gesprek in om de wensen door te nemen. Op basis van deze informatie kunnen wij een op maat gemaakt pakket aanbieden. Het is mogelijk om het gehele socialmediabeheer van jouw bedrijf uit handen te geven, maar ook alleen het content gedeelte. Zo houd je zelf de regie over wat wij doen én wat jij doet. Makkelijk toch?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk hieronder onze pakketten!

Prima zo!

Met ons eerste pakket leggen we de focus op maatwerk. We stellen speciaal voor jou een pakket samen op basis van het aantal uren dat we per maand aan de slag gaan voor jouw bedrijf. Ons doel is om content te creëren die jij vervolgens op eigen gelegenheid kunt delen op jouw social media kanalen. Daarnaast verzorgen we een professionele ‘rebrand’ van jouw pagina’s, zodat ze er helemaal naar jouw wens en in een stijlvolle uitstraling uitzien.

Meer lezen

Prima, maar dan beter!

Ons tweede socialmediabeheer pakket biedt een uitgebreide service voor jouw online aanwezigheid. Naast het samenstellen van maatwerkcontent en het verzorgen van een professionele ‘rebrand’, zorgen wij ervoor dat jouw posts op de juiste momenten worden gepland en geplaatst.

Met oog voor jouw online uitstraling en merkidentiteit, zorgen wij ervoor dat jouw social media kanalen er verzorgd en aantrekkelijk uitzien. Door het strategisch inplannen van posts, houden we jouw publiek betrokken en zorgen we voor een consistente aanwezigheid op social media.

Hoewel we nog niet alle aspecten van het volledige beheer overnemen, bieden wij met ons tweede pakket een solide basis voor een effectieve en professionele online aanwezigheid.

Meer lezen

Beter, maar dan nog beter!

Met ons derde socialmediabeheer pakket nemen wij de volledige zorg voor jouw online aanwezigheid uit handen. Van het creëren van hoogwaardige content tot het beheren van jouw sociale kanalen, wij zorgen ervoor dat je je kunt focussen op jouw core business terwijl wij jouw online merk vertegenwoordigen.

Ons team van experts neemt de planning, creatie en plaatsing van alle posts voor zijn rekening. We monitoren actief de reacties en berichten op jouw sociale kanalen, reageren op vragen en opmerkingen en zorgen voor een positieve interactie met jouw doelgroep.

Met ons volledige ontzorgingspakket hoef je je geen zorgen te maken over jouw online aanwezigheid. Wij zorgen ervoor dat jouw social media optimaal presteren, jouw merk versterken en een waardevolle connectie opbouwen met jouw doelgroep. Laat ons het werk doen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.

Meer lezen

Net niet wat je zoekt?

Neem contact op voor een pakket op maat!

Recente projecten

Socialmediabeheer

Professionele socials!

We schieten snel nog wat plaatjes..