5 juni 2023

om 12:56

Nieuwe website en uitgebreid dienstenaanbod bij SV Productions

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de nieuwe website van SV Productions nu live is. De website heeft een fris, modern design en bevat informatie over onze bestaande diensten in videoproductie en fotografie, maar ook over ons uitgebreide aanbod aan nieuwe diensten.

SV Productions gaat met de tijd mee en breidt haar dienstenpakket uit met socialmediabeheer en grafisch ontwerp/drukwerk om aan de groeiende behoeften van onze klanten te voldoen. We begrijpen dat een sterke online aanwezigheid en aantrekkelijk promotiemateriaal cruciaal zijn voor het succes van bedrijven in het huidige digitale tijdperk.

Daarnaast introduceren we trainingen in media om jonge talenten te ondersteunen en te inspireren. Deze trainingen zijn gericht op het bijbrengen van waardevolle vaardigheden en kennis in videoproductie en fotografie.

Tot slot zetten we ons in om jongeren te ondersteunen in de rol van studentenraad bestuurder. Dit geeft jongeren de mogelijkheid om waardevolle bestuurservaring op te doen en een positieve bijdrage te leveren aan hun gemeenschap.

Bezoek onze nieuwe website voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!